Combiset!

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Sedicur® kunstleer reiniger / strong protector

€ 58,75 € 49,95 (inclusief 21% btw)

Complete combi-set voor kunstleer. 

De Sedicur® complete verzorgingsset, of combi-set, bevat alles wat je nodig hebt om je kunstleer mooi te maken, en mooi te houden! De Sedicur® kunstleer reiniger is een krachtige reiniger waarmee de meeste in water oplosbare, olie- en vethoudende vervuilingen gemakkelijk verwijderd kunnen worden. In sommige gevallen wordt deze reiniger ook gebruikt voor het verwijderen van kleurtransfer, zoals die van jeans.*

De Sedicur® strong protector beschermt het kunstleer tegen toekomstige vervuiling zoals dat van stof, water en kleurtransfer van bijvoorbeeld jeans. 

*Afhankelijk van de intensiteit van de kleurstof en of deze door de toplaag is gemigreerd. Stuur bij twijfel een foto in voor advies, of neem contact op via de contactpagina. 


Werkwijze:

  1. Maak het meubelstuk stofvrij (gebruik een stofzuiger met meubel-opzetstuk of de LCK® reinigingshandschoen.
  2. Fles voor gebruik goed schudden. Doe de reiniger nooit direct op het kunstleer. De reiniger op een zachte spons doen, vervolgens knijpen om schuim te maken. Nu de spons met licht draaiende bewegingen over het kunstleer bewegen om zo het vuil te verwijderen. Daarbij op een groot vlak en steeds van naad tot naad werken. Tussendoor de spons met lauwwarm water uitspoelen. Wikkel bij vuilere plekken een zachte, pluisvrije doek om een borstel, doe er een beetje Sedicur® reiniger op en wrijf het kunstleer er lichtjes mee schoon. Bij sterker vervuilde plekken het schuim even in laten werken, maar niet laten indrogen.
  3. Na reinigen met gedestilleerd water (om kalkranden te voorkomen) of met LCK® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen.
  4. Kunstleer beschermen met de Sedicur® strong protector. Fles voor gebruik goed schudden. Een beetje Sedicur® strong protector op een zachte, pluisvrije doek doen, daarop uitsmeren en met licht draaiende bewegingen gelijkmatig en dun op het kunstleer aanbrengen. Altijd pand voor pand compleet behandelen en steeds van naad tot naad werken. Vervolgens goed laten drogen.

Aanbevolen frequentie: 

halfjaarlijks, voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Sedicur® reiniger voor kunstleer (250ml), Sedicur® strong protector (100ml), spons (1 stuks), doekje (1 stuks), borstel (1 stuks), gebruiksaanwijzing. 


Niet geschikt voor:

Echt leder, stof

Belangrijk:

Gebruik de producten nooit direct op het kunstleer, gebruik Sedicur® altijd in combinatie met een schone doek of spons. 

© 2010 - 2020 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel