-17%

Vorige Artikel 5 van 5 Volgende

Sedicur® complete onderhoudsset voor kunstleer

€ 78,75 € 65,00 (inclusief btw)

Wil je kunstleer echt goed onderhouden, dan is dit dé aanbieding voor jou! Je ontvangt niet alleen de reiniger, maar ook alle andere aanbevolen onderhoudsproducten om jouw kunstleer in topconditie te houden. 

Inhoud pakket:

Sedicur® Kunstleer reiniger 250 ml in set t.w.v. € 22,75
Sedicur® Strong Protector 200 ml voor kunstleer t.w.v. € 36,00
Sedicur® Hydro Fluid 250 ml t.w.v. € 20,00

Borstel, doekje, spons, gebruiksaanwijzing. 

 


Werkwijze:

  1. Maak het meubelstuk stofvrij (gebruik een stofzuiger met meubel-opzetstuk of de LCK® reinigingshandschoen.
  2. Fles voor gebruik goed schudden. Doe de reiniger nooit direct op het kunstleer. De reiniger op een zachte spons doen, vervolgens knijpen om schuim te maken. Nu de spons met licht draaiende bewegingen over het kunstleer bewegen om zo het vuil te verwijderen. Daarbij op een groot vlak en steeds van naad tot naad werken. Tussendoor de spons met lauwwarm water uitspoelen. Wikkel bij vuilere plekken een zachte, pluisvrije doek om een borstel, doe er een beetje Sedicur® reiniger op en wrijf het kunstleer er lichtjes mee schoon. Bij sterker vervuilde plekken het schuim even in laten werken, maar niet laten indrogen.
  3. Na reinigen met gedestilleerd water (om kalkranden te voorkomen) of met LCK® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen.
  4. Schud de flacon met Sedicur® hydro fluid goed voor gebruik en breng een dun laagje aan over het kunstleer. Gebruik draaiende bewegingen om de hydro fluid gelijkmatig te verdelen. Laat het kunstleer vervolgens 24 uur drogen voor je het beschermt met de strong protector.
  5. Kunstleer beschermen met de Sedicur® strong protector. Fles voor gebruik goed schudden. Een beetje Sedicur® strong protector op een zachte, pluisvrije doek doen, daarop uitsmeren en met licht draaiende bewegingen gelijkmatig en dun op het kunstleer aanbrengen. Altijd pand voor pand compleet behandelen en steeds van naad tot naad werken. Vervolgens goed laten drogen.

Aanbevolen frequentie: 

halfjaarlijks, voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Sedicur® reiniger voor kunstleer (250ml), Sedicur® strong protector (100ml), spons (1 stuks), doekje (1 stuks), borstel (1 stuks), gebruiksaanwijzing. 


Niet geschikt voor:

Echt leder, stof

Belangrijk:

Gebruik de producten nooit direct op het kunstleer, gebruik Sedicur® altijd in combinatie met een schone doek of spons. 


Tip:

Sedicur® Hydro fluid houdt je kunstleer soepel. Gebruik Sedicur® hydro fluid na het reinigen met de Sedicur® reiniger voor kunstleer. Laat het goed drogen en bescherm het kunstleer vervolgens met de Sedicur® strong protector. 

 

© 2010 - 2023 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel