Navigatie

Verschillen tussen de LCK Keralux® producten

Het Keralux® assortiment is onderverdeeld in 5 verschillende producten. Deze hebben allemaal een andere samenstelling. Door het product te kiezen dat het beste bij jouw leersoort past, bereik je het optimale resultaat. Alle lotions zijn op waterbasis.

Keralux® A
Voor vol aniline leersoorten. De lotion A bevat de meeste UV-filter en de meeste impregneer van het Keralux® programma. Dit beschermt het gevoeliger vol aniline leer tegen vlekken en vroegtijdig verbleken

Keralux® P
Voor gepigmenteerde leersoorten. Hieronder vallen semi-aniline, afgedekt leer, gedekverfd leer. De lotion P bevat minder impregneer en minder UV-filter dan lotion A. Beide zijn immers minder nodig omdat gepigmenteerd leer minder gevoelig is voor vlekken en verbleken. Bij lotion P zijn extra anti oxydanten toegevoegd die het leer langer mooi houden.

Keralux® S
Voor gladde leersoorten met een wax of olie finish. Bijvoorbeeld Rancho van Montis, Saddle van Machalke en Silk van A.W. leer. De lotion S bevat een emulsie van wax en andere vetstoffen, die het leer beschermen en de heerlijke grip behouden. Zou je een normale creme gebruiken, dan vul je de wax of olie finish niet aan en houd je een onbeschermd aniline leer over.

Keralux® Vintage
Onder vintage leer vallen (deels) opgeschuurde leersoorten die afgewerkt zijn met een was laag. Deze kun je beschermen met Keralux® Spray N. Deze impregneer bevat een sterk UV-filter tegen vroegtijdig verbleken. Om de "vintage" look te behouden gebruik je Keralux® Vintage lotion.

Keralux® N
Voor nubuck leer. Dit leer wordt beschermd met Keralux® Spray N. Deze impregneer bevat een sterk UV-filter tegen vroegtijdig verbleken.

© 2010 - 2019 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel