gepigmenteerd

Artikel 1 van 16

Keralux® set P

€ 38,75 (inclusief btw)

Reiniging, verzorging en bescherming voor gepigmenteerd gladleder.

Ideaal voor:

  • semi-aniline leder (gladleder met dun laagje kleurpigmenten)
  • afgedekt leder (gladleder met een dekkende pigmentfinish)
  • gedekverfd leder (gladleder met gewalste verflaag)

Opdat leder zijn attractiviteit, zijn heerlijk zachte grip en zijn natuurlijkheid behoudt, heeft het in ieder geval belangrijke verzorgende en hydraterende stoffen nodig. Deze stoffen kunnen alleen worden opgenomen indien de poriën van het leder van tevoren zijn gereinigd en de vuildeeltjes zijn verwijderd. Daarom is de hoogwaardige Keralux® set P de perfecte combinatie voor gepigmenteerd gladleder: Keralux® milde reiniger verwijdert de vuildeeltjes extra behoedzaam en toch grondig uit de poriën van het leder. Zodoende kan vervolgens de Keralux® Lotion P ideaal worden opgenomen. Deze lotion hydrateert het leder, bevat antioxidanten voor een langere levensduur en heeft een optimale terugvettende werking. 


Werkwijze:

Nieuwe meubelen eerst stofzuigen met het meubel opzetstuk (of afstoffen) om stof door productie en transport te verwijderen. Na ca. 4-6 maanden reinigen met de Keralux® milde reiniger en vervolgens het leder behandelen met de Keralux® lotion P. Een dun en gelijkmatig laagje is voldoende. Hierna adviseren we 2 x per jaar het volgende onderhoud uit te voeren:

1. reinigen met Keralux® milde reiniger, goed laten drogen.

2. voeden met Keralux® lotion P, goed laten drogen.


Aanbevolen frequentie: 

Halfjaarlijks, de inhoud is voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud: 

Keralux® lotion P (200ml), Keralux® milde reiniger (200ml), spons (1 stuks), doekje (1 stuks), gebruiksaanwijzing.


Niet geschikt voor:

ruw leder (nubuck, velours, opgeschuurd leder), saddle leder (gladleder met een wax- en/of oliefinish),  kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.


Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.


Tip: Je hoeft gepigmenteerd leder niet direct na levering van nieuwe meubels met reiniger te behandelen, goed afstoffen voldoet de eerste 4-6 maanden. Wel het overwegen waard is een extra bescherming met Keralux® strong protector. Met name bij lichte kleuren en bij intensief gebruik. (relax-fauteuils) Nieuwe meubels afstoffen en dun insmeren met Keralux® strong protector. 

De volgorde van halfjaarlijks onderhoud is dan 1. Keralux® milde reiniger, 2. Keralux® lotion P en 3. een dag later Keralux® strong protector.

Neem bij vlekken of vragen gerust contact met ons op.

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel