nubuck

Artikel 4 van 16

Keralux® set N

€ 89,00 (inclusief btw)

Reiniging, verzorging en bescherming voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten. 

De hoogwaardige Keralux® set N is de perfecte combinatie voor nubuck, suède en geschuurde ledersoorten: De Keralux® milde reiniger verwijdert de vuildeeltjes extra behoedzaam en toch grondig uit de vezels van het leder. Zodoende kan vervolgens de Keralux® spray N (met UV-filter) ideaal worden opgenomen. Deze spray impregneert het leder en frist de kleur weer op. Het ingebouwde UV-filter biedt bescherming tegen voortijdig verbleken. Met de Keralux® reinigingsdoek voor nubuck ruw je de vezel weer op en kun je zelfs kleine vetachtige vlekken verwijderen.


Werkwijze: 

Nieuwe meubelen eerst stofzuigen met het meubel opzetstuk om stof door productie en transport te verwijderen. Daarna impregneren met Keralux® Spray N met UV-filter. Dun en gelijkmatig insprayen is voldoende. Meer is in dit geval niet beter! We adviseren 1 x per jaar het volgende onderhoud uit te voeren:

1. reinigen met Keralux® milde reiniger, goed laten drogen.

2. voeden met Keralux® lotion N, goed laten drogen. 

3. opruwen met de Keralux® reinigingsdoek voor nubuck.

4. beschermen met Keralux® Spray N met UV-filter.


Aanbevolen frequentie: 

Regelmatig stof en droge vervuiling reinigen met de Keralux® reinigingsdoek voor nubuck. Grondige reiniging en impregneer 1 x per jaar. De inhoud van de set is voldoende voor behandeling van ca. 5 zitplaatsen. 

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum

Inhoud: 

Keralux® spray N (400ml), Keralux® lotion N (250), Keralux® milde reiniger (200ml), spons (1 stuks), 1 reinigingsdoek voor nubuck, gebruiksaanwijzing. 


Niet geschikt voor:

gladleder, kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.


Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.


Tip*: Bij meer dan 5 zitplaatsen of grote oppervlakten is de Spray N waarschijnlijk niet voldoende. Alle producten zijn ook los verkrijgbaar. Bestel dan een losse Keralux® spray N meteen mee, zo bespaar je ook op verzendkosten.

Neem bij vlekken of vragen gerust contact met ons op.

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel