Vorige Artikel 11 van 17 Volgende

Keralux® leerbalsem "sound-damping" - tegen krakend leer

€ 32,00 (inclusief btw)

Rekent af met krakend leder. Voor alle gladde ledersoorten. 

Keralux® lederbalsem ‘sound-damping’  is speciaal ontwikkeld voor leder dat knarst en kraakt, een vaak voorkomend verschijnsel bij relaxfauteuils. Het leder heeft in dit geval onvoldoende vocht en vetstoffen meer. De oorzaak hiervan is vaak een combinatie van uitdroging door b.v. een lage luchtvochtigheid, door onvoldoende ventilatie en een behaaglijk warme temperatuur. De balsem voedt het leder tot diep in de kern met belangrijke voedingsstoffen en geeft het leder weer een frisse uitstraling. Afhankelijk van de staat van het leder, zorgt de balsem ervoor dat de zachte grip terugkeert en de kleur intensiveert. Krakende geluiden worden gereduceerd. 


Instructie: 

Flacon goed schudden voor gebruik, vervolgens een beetje lotion op een schone doek doen en daarin verdelen. Vervolgens met draaiende bewegingen gelijkmatig op het leder aanbrengen. Lederbalsem nooit direct op het leder spuiten. Bewerk hele panden van naad tot naad. Overtollige lotion weer afnemen met een schone, pluisvrije doek. 

Aanbevolen frequentie: 

Voor ouder, krakend, uitgedroogd of gecracqueleerd leder. geschikt voor ca. 5 zitplaatsen. 

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® lederbalsem sound-damping (250ml)


Niet geschikt voor: 

Nubuck leder, plantaardig gelooid leder, velours.


Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.


Tip:*

Lederbalsem sound-damping aanbrengen nadat je gereinigd hebt met Keralux® milde reiniger en het leder afgenomen hebt met een licht vochtige doek (gebruik gedestilleerd water om kalkranden te vermijden) werkt het beste. Probeer de balsem goed tussen de contactdelen te smeren. Liever enkele keren dun, dan in 1 keer teveel.

© 2010 - 2023 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel