Artikel 11 van 16

Keralux® krasverwijderaar P - voor gepigmenteerd leer

€ 34,95 (inclusief btw)

Reparatievloeistof voor gepigmenteerd leder. 

Met de Keralux® krasverwijderaar P kunnen lichte krassen en schaafplekjes bij gepigmenteerd gladleder uitstekend worden hersteld. 


Werkwijze:

Reinig het leder grondig met de Keralux® milde reiniger of Keralux® intensieve reiniger en laat het leder vervolgens goed opdrogen. 

De fles Keralux® krasverwijderaar P voor gebruik goed schudden. Werk met het kwastje tegen de beschadiging in zodat de krasverwijderaar tegen de onderkant van de opstaande vezels wordt geplakt. De vezels vervolgens met de bijbehorende doek  plat- en op de plek drukken.

Aansluitend met de doek de resten van de lijm rondom de plek voorzichtig verwijderen zolang ze nog vochtig zijn. 

We adviseren om circa een week na gebruikt de bewerkte plek te bewerken met de Keralux® lotion P om het leder weer te voeden en te beschermen. 


Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij kleine krasjes. 

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® krasverwijderaar P (20ml), doekje, gebruiksaanwijzing.  


Niet geschikt voor:

vol-aniline leder (natuurlijk gladleder), ruw leder (nubuck, velours, opgeschuurd leder, ), saddle leder (gladleder met een wax- en/of oliefinish),  kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.


Tip:

Bij kleurverschil is het mogelijk om de beschadigingen te camoufleren met een Keralux® colour repair set. Heb je hier vragen over of wil je meer informatie? Neem dan contact op via de contact pagina. 


Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit


 

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel