-9%

Artikel 4 van 5

Keralux® impregneerspray - aanbieding 2 stuks

€ 55,00 € 50,00 (inclusief btw)

Bescherming tegen vloeistoffen, vet en vroegtijdig verbleken van leder. 

De Keralux® spray N met UV-filter impregneert tegen indringen van vloeistoffen en vet en helpt tegen het vroegtijdig verbleken van leder. De Keralux® spray N is onder andere opgenomen in de Keralux® set Vi (voor vintage leder) en Keralux® set N (voor nubuck leder). 


Werkwijze:

Bus voor gebruik goed schudden! Op een afstand van ca. 30 cm gelijkmatig en dun op het leder sproeien. Houdt de spuitbus zo verticaal mogelijk. Minstens twee uur laten drogen en eventueel het leder met een zachte borstel weer zachtjes opruwen. 


Aanbevolen frequentie: 

2-3 keer per jaar (verschilt per huishouden), voldoende voor ca. 5 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® spray N (400ml)


Niet geschikt voor:

gepigmenteerd gladleder, kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.

Belangrijk:

In zeldzame gevallen kan er een lichte verandering in kleur ontstaan. Door te veel op het leder te sproeien kan de kleur bijvoorbeeld donkerder worden. Dit verdwijnt na verloop van tijd echter vanzelf weer!

Probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit


Tip:

Vintage-, vol-aniline en nubuck ledersoorten moeten vanaf dag 1 beschermt worden tegen verbleken en vroegtijdige vervuiling. Een gloednieuw meubelstuk hoeft niet eerst gereinigd te worden, maar moet wel geïmpregneerd worden met de Keralux® spray N.

Staat je vintage lederen meubelstuk in contact met zonlicht? Overweeg dan het meubelstuk te verplaatsen of een aantal keer per jaar extra te beschermen met de Keralux® spray N. 

Weet je niet zeker wat je moet doen? Of heb je vragen over het onderhouden van leder? Aarzel dan niet contact op te nemen via de contactpagina. 

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel