plantaardig gelooid

Artikel 13 van 16

Keralux® lotion V

€ 31,00 (inclusief btw)

Verzorging en bescherming van plantaardig gelooide ledersoorten.

Plantaardig gelooid leder wordt niet met chroomzouten, maar met verschillende plantaardige looistoffen gelooid. Gebruikt worden bijvoorbeeld de schors van eik en kastanje, maar ook vruchten. Na het looien worden huiden, voor meubels, meestal tot vol aniline leder verder verwerkt. Dit leder wordt door gebruik donkerder, het bekende “patina” en de “charme van het leder” is hier van toepassing.

Voeden kan met de Keralux® lotion V voor plantaardig gelooid leder. De lotion geeft het leder essentiële voedingsstoffen terug en intensiveert de kleur.


Instructie: 

Doe wat lotion in een schone doek, verdeel vervolgens dun en gelijkmatig over het leder. Werk netjes van naad tot naad en behandel altijd een compleet pand.

Aanbevolen frequentie: 

Halfjaarlijks, de inhoud is voldoende voor 5 zitplaatsen.  

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® lotion V (200ml)


Belangrijk:

Plantaardig gelooid leder niet met water behandelen, de oppervlakte kan hierdoor beschadigd raken. Voor het voeden stofzuigen met het meubel opzet stuk of afnemen met een droge LCK® reinigingshandschoen.

Probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek.


Tip: De Keralux® lotion V wordt het beste opgenomen wanneer de poriën van het leder goed gereinigd zijn. Gebruik in dit geval de Keralux® reiniger V.

 

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel