Artikel 15 van 16

Keralux® degreaser spray

€ 25,00 (inclusief btw)

Verwijdert ingetrokken vetvlekken uit nagenoeg alle ledersoorten.

Vooral bij vol-aniline en geschuurde ledersoorten (nubuck) laat huidvet vlekken achter op armleuningen en hoofdsteunen. Keralux® degreaser spray begint als een spray en vormt na droging een poeder dat de vetvlek opzuigt. 


Werkwijze:

De bus voor gebruik goed schudden. Vetachtige plekken op een afstand van ca. 15 centimeter dun inspuiten. Behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf en laat het gelijkmatig om de vlek uitwaaieren. Laat de spray vervolgens goed inwerken tot deze helemaal droog is, dit kan 1 tot 2 uur duren. De spray verandert in een poeder dat met behulp van een meubel-opzetstuk van de stofzuiger gemakkelijk op te zuigen valt. Vervolgens van naad tot naad nareinigen met de Keralux® intensieve reiniger.


Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vetvlekken.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® degreaser spray (200ml) - aerosole UN1950


Belangrijk: 

Probeer de Keralux® degreaser spray altijd eerst even uit op een onopvallende plek. Bij verkleuringen even contact opnemen via de contactpagina. 

Ontvetter voor het verwijderen van vethoudende vervuiling.

Dit zeer effectieve reinigingsproduct verwijdert probleemloos verschillende vethoudende vervuilingen zoals huid- en haarvetten en alle andere olie- en vethoudende vlekken. 


Werkwijze:

De bus voor gebruik goed schudden. Vetachtige plekken op een afstand van ca. 15 centimeter dun inspuiten. Behandel altijd een groter oppervlakte dan de die van de vlek zelf. Laat de spray vervolgens goed inwerken tot deze helemaal droog is, dit kan 1 tot 2 uur duren. De spray verandert in een poeder dat met behulp van een meubel-opzetstuk van de stofzuiger gemakkelijk op te zuigen valt. Vervolgens van naad tot naad na reinigen met de Puratex® strong cleaner.


Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vetvlekken.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Puratex® degreaser spray (200ml) - aerosole UN1950


Belangrijk: 

Probeer de Puratex® degreaser spray altijd eerst even uit op een onopvallende plek.

Niet geschikt voor:

Zijde en wol.

Waarschuwing:

Verpakking staat onder druk, niet verhitten boven de 50 graden C, niet doorboren. Product alleen in goed geventileerde ruimtes gebruiken. Buiten bereik van kinderen bewaren, verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken, niet in het riool of het milieu lozen; naar een erkend afval inzamelpunt brengen.

De nieuwste modellen (zakloze) stofzuigers zijn niet geschikt om het zeer fijne poeder op te zuigen. Controleer uw gebruiksaanwijzing of vraag de fabrikant.


Tip:

Het resultaat is vaak beter indien dezelfde plek enkele malen dun wordt bespoten.


Wist je dat? 

  • Onze Puratex® impregneer  het OEKO-TEX® certificaat heeft mogen ontvangen? Dit bekende certificaat van het gerenommeerde Hohenstein instituut is uitgereikt vanwege de uitzonderlijke functionaliteit van Puratex® impregneer, de gebruiksvriendelijkheid én omdat het geen invloed heeft op de stof, mens of milieu!
  • LCK® over een databank van 30.000+ fysieke leder- en stofstalen beschikt? Elk materiaal wordt in het laboratorium uitvoerig getest door onze experts, alvorens we een onderhoudsadvies maken. Klik voor jouw persoonlijke onderhoudsadvies op het logo van de fabrikant of neem even contact op via de contactpagina. 
  • Bij LCK® vlekken, beschadigingen en verkleuring per situatie beoordeeld worden? Stuur ons een overzichtsfoto van je meubelstuk en een detailfoto van de vervuiling en ons LCK® team stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Geheel kosteloos! Je vindt al onze gegevens op de contactpagina.

Niet geschikt voor:

Bij geoliede of gewaxte ledersoorten (saddle) beperkt inzetbaar. De Keralux® degreaser spray maakt geen onderscheid tussen de ongewenste vetvlek of de aangebrachte wax-finish van het leder. Hierdoor wordt de optiek en de touch van het leder anders. Neem bij vragen of twijfel liever contact op via de contactpagina. 


Tip:

Het resultaat is vaak beter indien dezelfde plek enkele malen dun wordt bespoten. Hierbij vooraf de oppervlakte van het leder controleren, bij overdadig gebruik kan een nubuck effect optreden. Om verschil in glans te verhelpen kan het leder na behandeling met een droge (pluis-vrije) doek worden opgewreven. Kleurverschillen kunnen met een Keralux® colour repair set worden bijgewerkt. 

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel