Voor uitgedroogd leer

Artikel 9 van 16

Keralux® leerbalsem

€ 29,50 (inclusief btw)

Geeft het leder een boost door het intensief te voeden met essentiële voedingsstoffen. 

Keralux® lederbalsem is speciaal ontwikkeld voor ouder, uitgedroogd of gecracqueleerd leder. De balsem voedt het leder tot diep in de kern met belangrijke voedingsstoffen en geeft het leder weer een frisse uitstraling. Afhankelijk van de staat van het leder, zorgt de balsem ervoor dat de zachte grip terugkeert en de kleur intensiveert. 


Instructie: 

Flacon goed schudden voor gebruik, vervolgens een beetje lotion op een schone doek doen en daarin verdelen. Vervolgens met draaiende bewegingen gelijkmatig op het leder aanbrengen. Lederbalsem nooit direct op het leder spuiten. Bewerk hele panden van naad tot naad. Overtollige lotion weer afnemen met een schone, pluisvrije doek. 

Aanbevolen frequentie: 

Voor ouder, uitgedroogd of gecracqueleerd leder. geschikt voor ca. 5 zitplaatsen. 

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® lederbalsem (200ml)


Niet geschikt voor: 

Nubuck leder, plantaardig gelooid leder, velours.


Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.


Tip:*

Gebruik de Keralux® lederbalsem voordat je gaat kleuren met een Keralux® colour repair set, als je leder al ouder is en droog aanvoelt. Breng de lederbalsem aan volgens de instructies en laat het vervolgens 7 dagen intrekken. Pas na 7 dagen begin je het reinigings- en kleurproces met de producten uit de Keralux® colour repair set. Doordat je de balsem de tijd geeft om in te trekken wordt het leder door en door gevoed en worden de kleurstoffen efficiënter en egaler opgenomen.

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel