Let op: uitsluitend voor gepigmenteerd leer!

Artikel 8 van 16

Keralux® active plus reinigingsset

€ 29,50 (inclusief btw)

Intensieve reiniging voor gepigmenteerd leder, met dieptewerking

De Keralux® active plus reiniger is een krachtige reiniger die geschikt is om hardnekkige vlekken, vet, olie en kleurtransfer* (van bijvoorbeeld jeans) te verwijderen.


Werkwijze:

Doe een klein beetje van de reiniger in een zachte spons en knijp de spons in elkaar om schuim te maken. Breng het schuim aan op het leder, spoel de spons tussendoor uit met lauwwarm water. Bij sterker vervuilde plekken een schone doek om een borstel heen wikkelen, een klein beetje Keralux® active plus reiniger op de doek aanbrengen en vervolgens kort laten inwerken. Probeer om geen druk uit te oefenen op het leder maar laat de borstel en de reiniger het werk doen.  

Wis het leder vervolgens schoon met een vochtige katoenen doek. Gebruik bijvoorkeur gedestilleerd water om kalkranden te vermijden. Behandel altijd een compleet pand en werk netjes van naad tot naad.

Na intensief reinigen het leder behandelen met de Keralux® lotion P. Deze lotion hydrateert het leder en heeft een optimale terugvettende werking. 


Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vlekken, de inhoud is voldoende voor 5-7 zitplaatsen.   

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® active plus reiniger (250ml), borstel, doekje, gebruiksaanwijzing. 


Niet geschikt voor:

vol-aniline leder (natuurlijk gladleder), ruw leer (nubuck, velours, opgeschuurd leder, ), saddle leder (gladleder met een wax- en/of oliefinish),  kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.


Belangrijk:

Doe de reiniger nooit direct op het leder maar altijd in een spons of op een doek.

Let op: deze set bevat geen onderhoudslotion.

Probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit


Tip: Om grote oppervlakten efficiënt te reinigen kun je een kwart van de reiniger in een teiltje gieten. Met de spons kun je op deze manier, in korte tijd, veel schuim knijpen. Zorg dat je een tweede teiltje met lauwwarm water bij de hand hebt om de spons tussendoor uit te spoelen.

*Niet alle kleurtransfer is nog te herstellen. Indien kleurstoffen reeds door de toplaag zijn gemigreerd zijn deze niet meer zelf te verwijderen. In sommige gevallen kan een lederreparatie nog uitkomst bieden. Neem hiervoor contact met ons op. Zie de contactpagina.

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel