Vorige Artikel 13 van 41 Volgende

Kunstleer onderhouden

Kunstleer vraagt een totaal andere benadering dan echt leder. De reinigers voor leder kunnen niet veel kwaad doen, maar de onderhoudscrèmes die voor leer zijn bedoeld wel. LCK heeft speciaal voor kunstleer een product ontwikkeld waarmee je kunstleer kunt onderhouden. Met de Sedicur® Liquid Fluid voorkom je dat kunstleer uitdroogt en ervaar je een aangename zachte grip. Alleen gebruiken op goed gereinigd kunstleer. 

Kunstleer kun je veilig schoonmaken met Sedicur® Reiniger. Doe je dit 2 x per jaar (en indien nodig), dan blijft kunstleer mooi en attractief. Je kunt kunstleer zelfs beschermen met Sedicur® Strong Protector. Al met al ben je dan best wel een heel bedrag kwijt aan onderhoud, maar dat is het zeker waard.

Gebruik nooit algemene reinigingsproducten op kunstleer. De coating kan er niet tegen. Ze wordt eerst hard, dan komen er barstjes en vervolgens bladdert het af. Sedicur® wordt door tal van fabrikanten als enige product toegelaten. Bij Recor en Belform krijg je zelfs een jaar extra garantie als je Sedicur® gebruikt. Dat zegt genoeg.

© 2010 - 2022 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel