Vorige Artikel 14 van 41 Volgende

Kunstleer vlekken en reiniging

Voorkom vlekken: met Sedicur® Strong Protector
Reinig vlekken in kunstleer: met Sedicur® Reinigingsset
Voed kunstleer: met Sedicur® Hydrofluid

Kunstleer of immitatieleer heeft weinig met echt leer te maken. Kunstleer is kunststof. Daarom hebben normale leer onderhoudsproducten niets op kunstleer te zoeken. 

Kunstleer kun je het beste 2 x per jaar goed reinigen met Sedicur® van LCK. Doe je dat niet, dan loopt kunstleer snel terug in kwaliteit en uitstraling. We adviseren om tussentijds het regelmatig met een vochtige doek af te nemen.

Let op: Gebruik geen universele schoonmaakmiddlen. Deze onttrekken de weekmakers uit het kunstleer, waardoor het uitdroogt, korrelig wordt en breekt. Voor je het weet zit je dan op de textiel drager en is het meubel onherstelbaar beschadigd.

Je kunt kunstleer extra beschermen tegen vroegtijdige vervuiling met Sedicur® Strong Protector. Het leer is na de behandeling gemakkelijker te reinigen omdat vervuiling en kleurstoffen, uit bijvoorbeeld jeans, niet goed meer kunnen hechten.

Bij de meest voorkomende vlekken is het dan voldoende om zo snel mogelijk te reinigen met Sedicur® Kunstleer Reiniger. Vlekken die met dit product niet verwijderd kunnen worden, zijn permanent en krijg je er waarschijnlijk ook met een ander product niet (veilig) uit.

KLIK HIER voor de voordelige aanbieding Sedicur®

 

 

 

© 2010 - 2022 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel