plantaardig gelooid

Artikel 14 van 16

Keralux® reiniger V

€ 23,00 (inclusief btw)

Reiniger voor plantaardig gelooide ledersoorten. 

De Keralux® reiniger voor plantaardig gelooid leder is een reiniger die geschikt is voor de meeste plantaardig gelooide ledersoorten. Deze reiniger is ideaal om verse, in water oplosbare, vlekken te verwijderen en voor een reguliere reinigingsbeurt.


Instructie:

Doe een klein beetje van de reiniger in een zachte spons en knijp de spons in elkaar om schuim te maken. Breng het schuim aan op het leder, spoel de spons tussendoor uit met lauwwarm water. Bij sterker vervuilde plekken het schuim kort in laten werken. Wis het leder vervolgens schoon met een vochtige katoenen doek waarin nogmaals een beetje van de reiniger is verdeeld. Behandel altijd een compleet pand en werk netjes van naad tot naad.


Aanbevolen frequentie: 

Halfjaarlijks of bij vlekken, de inhoud is voldoende voor 5 zitplaatsen.   

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® plantaardige reiniger (200ml)


Belangrijk:

Doe de reiniger nooit direct op het leder maar altijd in een spons of doek. Een lichte kleurintensivering na gebruik van de Keralux® reiniger voor plantaardig gelooid leder is normaal en verdwijnt na verloop van tijd vanzelf weer. 

Probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek.


Tip: Om grote oppervlakten efficiënt te reinigen kun je een kwart van de reiniger in een teiltje gieten. Met de spons kun je op deze manier, in korte tijd, veel schuim knijpen.

 

© 2010 - 2024 Leerkenner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel